"ČAST MI JE UČITI OD NAJBOLJIH": Predsjednica Kosova posjetila Ameriku i proizvođača helikoptera Bell (VIDEO)

Za ovu priliku, predsjednica Kosova odabrala je Teksas, gdje se nalazi sjedište kompanije Bell, poznate po svojim inovacijama u dizajnu i proizvodnji helikoptera

  • Regija

  • 11. Maj 2024  11. Maj 2024

  • 0

U posljednje vrijeme, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak izazvao je pažnju javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama, gdje se više puta snimao tokom vožnje helikopterom, dijeleći te trenutke sa svojim pratiteljima na Instagramu, prenosi Crna-hronika.info.

Također inspirirana letenjem, predsjednica Kosova Vjosa Osmani otišla je korak dalje, okušavajući se u pilotiranju helikopterom tokom svoje posjete SAD-u, što je također dokumentirala na društvenim mrežama.

Predsjednica Kosova, Vjosa Osmani, tokom svoje posjete Sjedinjenim Američkim Državama, odlučila je okušati se u pilotiranju helikopterom, što je podijelila s oduševljenjem na društvenim mrežama.

Osmani je svoju prvu lekciju pilotiranja započela uz Joea Decapitea, iskusnog pilota kompanije Bell helicopter, koji je prije petnaest godina služio na Kosovu.

Za ovu priliku, predsjednica Kosova odabrala je Teksas, gdje se nalazi sjedište kompanije Bell, poznate po svojim inovacijama u dizajnu i proizvodnji helikoptera.

Na društvenoj mreži X, Osmani je podijelila kratki video svoje obuke, ističući kako uživa u novom iskustvu.

“Uživala sam u svojoj prvoj lekciji pilotiranja helikopterom s pilotom Joeom Decapiteom,” napisala je Osmani, dodajući, “Čast mi je učiti od najboljih u jednoj od vodećih svjetskih kompanija u ovoj branši.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...