NEOBIČNO IZDANJE VISOKOPOZICIONIRANOG POLITIČARA: Pogledajte kako Blinken pjeva i svira gitaru sa lokalnim bendom u Kijevu (VIDEO)

Blinken je stigao u Kijev u iznenadnu posjetu kako bi „poslao snažan signal podrške Ukrajincima koji se trenutno nalaze u veoma teškom trenutku“, prenio je Kijev independent.

  • Šareni svijet

  • 15. Maj 2024  

  • 0

Američki državni sekretar Antony Blinken pridružio se danas lokalnom bendu u Kijevu kako bi izveo pesmu "Rockin' in the Free World" Neila Younga.

Blinken je stigao u Kijev u iznenadnu posjetu kako bi „poslao snažan signal podrške Ukrajincima koji se trenutno nalaze u veoma teškom trenutku“, prenio je Kijev independent.

Video snimci koji kruže Instagramom prikazuju Blinkena kako peva i svira gitaru zajedno sa drugim muzičarima na sceni. Kijevski portal kontaktirao je kafić, koji je potvrdio da je Blinken svirao tamo ranije, ali nije mogao da pruži više informacija zbog bezbjednosnih razloga.

Blinken je poznat po svojoj ljubavi prema muzici, koju je nazvao svojom „najvećom nepolitičkom strašću“. Sekretar je iznenadio publiku na događaju u State Departmentu u oktobru 2023. godine, izvodeći obradu pjesme „Hoochie Coochie Man“ Madi Votersa, zajedno sa tim bendom.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...