DAVOR GOBAC ODUŠEVLJEN BABY LASAGNOM: "Mali je stvarno rasturio, za svaku pohvalu"

Kultni bend Psihomodo pop ovog proljeća je krenuo na turneju 'Vjerujem u čuda'. Otkrio je šta mu je tokom karijere bačeno na pozornicu, priznao je da je ove godine po prvi put gledao Eurosong, a pohvalio je i ovogodišnjeg predstavnika susjeda.

  • Estrada

  • 17. Maj 2024  

  • 0

Aktuelnom turnejom bend obilježava 40 godina karijere, a i Davor Gobac nedavno je proslavio svoj šezdeseti rođendan.

"Isti rođendan proslavio bi ove godine i Dino Dvornik, na taj bi party sigurno išao. S njim sam proveo puno nezaboravnog vremena. Fali Dino na cijeloj sceni, nemaš više takvog izvođača. Ima nekih koji su, recimo, na tom tragu, ali niko nije tako dobar kao on i to se definitivno primijeti', rekao je Gobac na gostovanju na Radio Dalmaciji.

U svom dugogodišnjem stažu na pozornici doživio je mnogo toga, ispričao je Gobac voditeljskom dvojcu Ines Nosić i Gordanu Vasilju. "Bacali su svašta, između ostalog tu su gaćice, grudnjaci, ključevi od auta, komadi pipe iz wc-a, u raznim fazama je letjelo sve. Ali s vremenom se smanjilo to, odavno nešto nije doletjelo', priznaje.

Dotaklnuli su se i Baby Lasagne. "Gledao sam Eurosong i to prvi put. Pa dobro, Baby Lasagna je napravio posao. Moć PR-a je nevjerovatna. Mali ima već tri rasprodane Šalate, nastup je stvarno rasturio, ono za svaku pohvalu", zaključio je Gobac.

Nakon Splita u kojem nastupa na Gripama 25. maja, turneja "Vjerujem u čuda" se nastavlja, a veliko finale pred bendom je u zagrebačkoj Areni ove jeseni. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...