U REGIONALNA KINA STIŽE ZA KOJI DAN: Baby Lasagna dao je glas liku u crtiću o Garfieldu

Garfield u ovom animiranom filmu odlazi na avanturu sa svojim prijateljem Odiejem, a radnja se temelji na stripovima o Garfieldu autora Jima Davisa.

  • Kultura

  • 18. Maj 2024  18. Maj 2024

  • 0

U kina u regiji stiže animirani film Garfield, a u njemu ćemo čuti i glas Baby Lasagne. Naime, prije nego što je otputovao u Švedsku, Marko Purišić odradio je svoju prvu sinkronizacijsku ulogu.

Glas je posudio Mauriceu, mački koja Garfieldu otkriva tajnu o njegovom odbjeglom ocu Vicu, prenosi Index.hr.

U originalu Purišićevu liku glas daje reper Snoop Dogg.

Garfield u ovom animiranom filmu odlazi na avanturu sa svojim prijateljem Odiejem, a radnja se temelji na stripovima o Garfieldu autora Jima Davisa.

Ostalim likovima glasove su posudili Ana Begić Tahiri, Slavko Sobin, Jadranka Đokić, Ljubomir Kerekeš, Filip Riđički i drugi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...