PLAVO I CRVENO: Demi Moore u istoj večeri nosila dvije glamurozne haljine, koja je bolja? (FOTO)

Demi Moore bila je jedna od slavnih osoba koji su pozvani na premijeru filma "Kinds of Kindness" koja je sinoć održana u Cannesu u sklopu legendarnog filmskog festivala.

  • Žena

  • 18. Maj 2024  

  • 0

Demi Moore pozirala je na crvenom tepihu uoči premijere u dugoj večernjoj haljini Armani Privea koje je bila ukrašena perlicama i cvjetnim detaljima.

Blijedo-crvena kreacija bez rukava i s piramidalnim ukrasnom na prednjem dijelu istaknula je fit figuru 61.-godišnje holivudske glumice.

Haljinu je sparila uz cipele s iglenim vrtoglavim potpeticama i upečatljivim parom Chopard naušnica.

Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 2Demi Moore na crvenom tepihu u Cannesu u haljini Armani Privea (Foto: Profimedia)

Nešto kasnije, prisustvovala je ceremoniji dodjele godišnjih nagrada Trophee Chopard za koju je promijenila stajling. Zabljesnula je u tirkiznoj haljini sa šljokicama francuske modne kuće Balenciaga.

Uz dugu haljinu je nosila dragulje poznate švicarske kuće nakita i luksuznih satova – plijenila je pažnju ogrlicom iz kolekcije Haute Joaillerie od dijamanata, turmalina i bijelog zlata, navodi Zadovoljna.hr.

Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 4Demi Moore u Cannesu na Chopardovoj dodjeli nagrada u Balenciaginoj haljini (Foto: Profimedia)

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...