VUKANOVIĆ GLEDA I NE VJERUJE: „Tako Dodik izjavi, i ostade živ, preglasaće ga i Šešešljev lažni radikal..."

Ma koliko se trudili, neće se ovaj put izvući, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 21. Maj 2024  

  • 1

Tragikomično ponašanje čelnika režima, koji pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata, u koje su upali tvrdnjama da će na Lokalne izbore izaći po Izbornom zakonu Republike Srpske a ne po Izbornom zakonu BiH, nametnutnom Pravilniku Šmita i prijaviti se CIK-u, a onda podvili rep, pozgazili Zakon i Narodnu skupštinu Srpske, te sada pokušaju po starom običaju da prebuju krivicu na opoziciju, pokazuje sav njihov očaj, jad i bijedu, poručio je zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

-Njihov pokušaj pravljenje neke vještačke drame i neizvjesnosti, jer je svima od početka jasno da će progutati žabe, krokodile i nilske konje kako bi opstali na vlasti al se junače pred narodom u javnosti, odlaganje danima konačne odluke a koja je donešena i izaće svi na izbore, podsjeća me na anegdotu o koki koja pravi krug oko pijetla da bi ispala poštena.

Tako Dodik izjavi, i ostade živ, da je za bojkot lokalnih izbora ali je u manjini, preglasaće ga Đurđević, Šešešljev lažni radikal, te Čudić Saša, Stevandić, Skoko i ostala bulumenta na koaliciji pa će onda pod pritiskom svojih prikolica, jadničak sa svojim SNSD-om morati na silu da izađe na izbore.

Ma koliko se trudili, neće se ovaj put izvući, a treba naglasiti da su stranci ponovo odigrali za Dodika, eliminisali SDS, ostavili bez Biračkih odbora i SDS i opoziciju širom Srpske, i tako omogućili SNSD-u i Dodiku da u oktobru pokradu po običaju izbore i bolju naroda, ako se tome ne suprostavimo i ne uspijemo da dobro organizujemo narod, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...