IZAZOVNA KOMBINACIJA NA CRVENOM TEPIHU: Slavna manekenka otkrila previše haljinom visokog izreza (FOTO)

Izgled je upotpunila jednostavnom frizurom.

  • Žena

  • 21. Maj 2024  

  • 0

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, Anja Rubik, privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Cannesu haljinom visokog proreza.

Rubik se pojavila na premijeri filma "Horizon: An American Saga", kojeg je režiaro Kevin Costner, a odjenula je Saint Laurent haljinu viskogog izreza. Izgled je upotpunila jednostavnom frizurom, naglašenom šminkom i visokim štiklama, kojima je dodatno naglasila figuru.

 alt Ipak, za razliku od Belle Hadid i ruske manekenke Natashe Poly, Rubik je od fanova dobila samo pohvale. "Samo ti možeš graciozno iznijeti ovu haljinu", "Tako si zgodna", "Nadmašila si svoje mlađe kolegice", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Rubik je u modnu industriju ušla 1998., a njezin prvi angažman je bio na Paris Fashion Weeku. Dosad je radila s brojnim luksuznim modnim brendovima, među kojima su Bottega Veneta, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Dior i mnogi drugi. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...