TAKO TO RADI VUČIĆ: "Ucjenjuju nas da idemo na miting SNS-a u Čačku, ali dosta mi je..."

Samo naredbe i pritisci.

  • Regija

  • 23. Maj 2024  23. Maj 2024

  • 1

Srpska napredna stranka u Čačku organizuje predizborni miting u subotu, na kojem će, između ostalih, govoriti i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Radnici Javnih preduzeća, predškolskih ustanova, vojne fabrike "Sloboda", kako se priča, dobili su direktive koliko njih mora da prisustvuje tom naprednjačkom skupu.

Iste naloge su dobili i predstavnici sportskih klubova koje je u funkcionerskoj kampanji obilazio gradonačelnik grada pored Morave Milun Todorović.

Lider GG „ProBudimo“ Čačak Pavle Jelesijević kaže da mu tokom jučerašnjeg i današnjeg dana stižu poruke brojnih zaposlenih u pomenutim firmama.

"Javljaju se ljudi iz predškolskih ustanova i javnog sektora da su primorani da dočekaju Vučića u subotu na mitingu u hali KK Borac. Takođe, radnici 'Slobode' na odeljenju pirotehnike dobijaju nalog od šefova i poslovođa da po 20 lica iz svake radionice mora ići u 12 sati da kako bi hala bila puna", tvrdi Jelesijević.

Jedna od radnica vojne kompanije kaže za Novu.rs da su je zvali, ali ih je odbila.

"A ne može sa mnom da upravlja niko. Ja ne pristajem na pritiske i ucene. Dosta mi je i Vučića i svih njegovih. Po cenu otkaza neću se pojaviti“, kaže ova radnica.

Inače, gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u proteklom periodu obilazio čačanska sela, fudbalske klubove, obećavao asfalt, počinjao radove, darivao sportsku opremu, naravno o trošku svih Čačana.

"Veoma je važno da gradska vlast bude kompatibilna s republičkom. Nastavićemo važne projekte sa Vladom RS i u naredne četiri godine učinićemo naš grad još boljim mestom za život", kazao je, između ostalog, Todorović. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...