ŠTA KAŽU KLADIONICE: Euro 2024. osvojit će Francuzi ili Englezi

Kane, Bellingham, Saka, Foden su dovoljni da savladaju bilo koju reprezentaciju.

  • Zabava

  • 25. Maj 2024  

  • 0

Sve najbolje online kladionice su već izašle sa ponudom za pobjednika Euro 2024. Prema nekim predviđanjima dva najveća favorita su selekcije Engleske i Francuske. Englezi zaista imaju vrlo kvalitetnu ekipu. Posebno kada pogledamo ofanzivne karakteristike Engleskog sastava. Kane, Bellingham, Saka, Foden su dovoljni da savladaju bilo koju reprezentaciju.

Sa druge strane, Francuska ima spoj mladosti i iskustva, a osim toga igraju već godinama zajedno i imaju pobjednički mentalitet. Bez ikakve sumnje, smatra se da su uz Engleze reprezentacija o kojoj se definitivno može govoriti kao o jednom od favorita ovog turnira.

Kvota na Gordi Albion je 4,00, dok se na Trikolore 5,00.

Iz regiona na EURO 2024 učestvuju tri reprezentacije: Hrvatska, Srbija i Slovenija. Hrvatska je u izuzetno teškoj grupi sa Španijom i Italijom i neće im biti lako, ali ekipa Zlatka Dalića ima veliko iskustvo. Otuda i kvota 1,30 na njih da će proći grupu.

Žrijeb je spojio Srbiju i Sloveniju ponovo u istoj grupi kao i na njihovom posljednjem Evropskom prvenstvu 2000. godine. U Danskoj i Engleskoj obje ekipe imat će velike rivale i kvota da će Srbija proći dalje (1,57) je znatno manje nego ona na Sloveniju (2,25).

Svakako jedne od omiljenijih i interesantnijih su opklade na najboljeg strijelca. Dva najveća favorita po bookmakerima su, sasvim opravdano, Kylian Mbappe i Harry Kane. Obojica dolaze na EURU nakon odličnih golgeterskih sezona i igraju za ekipe koje su najveći favoriti.

Francuz je malo ispred Engleza sa kvotom 6,00 naspram 6,50 na bivšeg člana Tottenhama. Phil Foden bi mogao biti iznenađenje turnira jer je ovaj mladi Englez imao fantastičnu sezonu za sobom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...