KONAČNO JE KRENULO: Finansijska podrška za pripremu, nabavku i implementaciju ugovora za izgradnju tunela Prenj...

U operativnom uredu JP Autoceste FBiH u Sarajevu.

  • Ekonomija

  • 26. Maj 2024  26. Maj 2024

  • 0

Ugovor o grantu za tehničku pomoći kojim EU pruža finansijsku podršku za pripremu, nabavku i implementaciju ugovora za izgradnju tunela Prenj potpisat će u ponedjeljak, 27. maja, u Sarajevu v.d. direktora JP Autoceste FBiH Denis Lasić s direktoricom Ureda Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH Manuelom Naessl.

Ugovor o grantu, koji je vrijedan 3,5 miliona eura, bit će potpisan u 15:30 sati u operativnom uredu JP Autoceste FBiH u Sarajevu.

Potpisivanju ugovora u svojstvu svjedoka ispred Delegacije EU u BiH prisustvovat će Antonella Di Sandri, šefica Sekcije operacija za ekonomski razvoj, prirodne resurse, infrastrukturu, saopćeno je iz JP Autoceste FBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...