VISOKI PREDSTAVNIK PRKOSI NAJAVAMA NEŠIĆA I DODIKA DA ĆE BITI UHAPŠEN KAD KROČI NA TLO RS: Christian Schmidt na svadbenom veselju u jednom restoranu u Banja Luci

Schmidtov boravak u Republici Srpskoj obezbjeđivale i bezbjednosne agencije i nije zabilježen ni jedan incident.

  • Mini market

  • 26. Maj 2024  

  • 0

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt, koga javno vlasti Republike Srpske ne priznaju, danas se u jednom bajalučkom restoranu našao na svadbenom veselju i tom prilikom je čestitao mladencima vjenčanje.

Schmidt je, kako saznaje BN, bio opušten. komunicirao je sa zvancama, a među njima bilo je i funkcionera SNSD-a.

Inače, Schmidt je danas posjetio srpska stratišta iz Drugog svjetskog rata u Donjoj Gradini i na Kozari, gdje je odao poštu srpskim žrtvama, koje su ubili ustaše i njemački nacisti.

Schmidtov boravak u Republici Srpskoj obezbjeđivale i bezbjednosne agencije i nije zabilježen ni jedan incident.

Zanimljivo je da su zvaničnici Republike Srpske najavljivali Schmidtovo hapšenje ukoliko kroči na teritoriju Republike Srpske, a pojedinci iz bezbjednosnih stuktura su mu preporučivali da se ne zadržava u Republici Srpskoj.

Dodik najavio deportaciju Schmidta krajem marta 2024. godine:

alt 

Od tih prijetnji nije bilo ništa, a iz MUP RS nisu htjeli komentarisati Schmidtov boravak u Republici Srpskoj.

Podsjetimo da su zvaničnici Republike Srpske Schmidta nazivali opasnim turistom koga treba protjerati iz BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...