POTEZ KOJI JE IZNENADIO PUBLIKU: Enis Bešlagić ustao prije proglašenja pobjednika u finalu popularnog showa, napravio je neočekivan potez...

Luciano je zatim još jednom zagrlio Enisa, pa je pohitao i u grupni zagrljaj s kolegama.

  • Show

  • 27. Maj 2024  

  • 0

Član žirija Enis Bešlagić pripremio je posebnu nagradu za jednog od takmičara showa "Tvoje lice zvuči poznato", koju je odlučio uručiti u finalu, prije proglašenja pobjednika.

"U mojoj predstavi 'Da sam ja neko', ja imam jednu nagradu koja se poklanja posebnijim ljudima, koji poklanjaju osmijeh, izazivaju osmijeh, donose sreću i radost drugima. Ovu nagradu je uradio naš umjetnik Ivica Propadalo, tu je taj osmijeh, tu je to srce, a mislim da osoba koja je zaslužila u emisiji nagradu koja se zove 'Enisov najsmijeh' je moj brat Plazibat", rekao je Bešlagić pa je pozvao Luciana Plazibata da preuzme nagradu.

Luciano se zatim poklonio Enisu i zagrlio ga, a kamere su u publici ulovile i njegove roditelje koji su bili preplavljeni emocijama, posebno majka koje nije mogla zadržati suze.

"Enis je prošlo epizodu rekao jednu super rečenicu, a to je da je gdje god odrasli, u kojoj god okolini bili, svatko od naš može biti poseban. Ja stvarno sve što radim u životu idem punim srcem i s puno ljubavi i nekako mislim da ne postoji drugi broj. Najljepša stvar koju možemo pokloniti je osmijeh. Čast je da radim ovu emisiju i da toliko ljudi nasmijavam. Ovo mi je najbolja nagrada koju sam dobio u životu, hvala puno", rekao je Luciano, a dok je držao govor, plakali su i neki njegovi kolege iz showa.

Luciano je zatim još jednom zagrlio Enisa, pa je pohitao i u grupni zagrljaj s kolegama.

Inače, Luciano se nije uspio plasirati među top 4 finalista showa, no svejedno je nastupio u finalu i to s Antonijom Šolom, s kojom je izveo duet Dine Merlina i Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...