DJEVOJČICA IZ BEOGRADA KRENULA U ŠKOLU, PA RANJENA METKOM IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Dijabolu će...

(...) ljkeari izvaditi operacijom.

  • Regija

  • 29. Maj 2024  29. Maj 2024

  • 0

Jutros oko 8 sati djevojčica (15) upucana je iz vazdušne puške u blizini Kalemegdana u Beogradu.

Kako nezvanično saznaje Blic, dijete je upucano u butinu kada je krenulo u školu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo dalo je nalog policiji da utvrdi odakle je za sada NN osoba pucala i ranila djevojčicu u butinu kod Kalemegdana. Također, dat je nalog da se što prije pronađe pucač.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva naložio je policiji da hitno pronađe pucača, da se pronađe vazdušna puška i ista uporedi sa dijabolom koja se nalazi i dalje u djevojčicinom tijelu, a koju će ljekari izvaditi operacijom.

Kako prenose mediji, djevojčica je krenula u školu, a u prvom trenutku nakon što je ranjena pomislila je da ju je u nogu udarila loptica. Nekoliko sekundi kasnije primijetila je krv.

Djevojčica je prevezena na Institut za majku i dete i trenutno čeka na operaciju. Nezvanično, dijabola iz vazdušne puške koja je ispaljena i koja je pogodila djevojčicu ostala je zaglavljena u njenoj butini.

Događaj je prijavljen policiji nešto poslije 8 sati, a uviđaj je u toku.

Prije nekoliko dana dječak (10) upucan je iz vazdušne puške u Sarajevskoj ulici, u Beogradu. Tada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali i priveli šezdesetšestogodišnjeg muškarca za kog se sumnja da je sa prozora stana u kojem živi, iz vazdušne puške pogodio u butinu dječaka koji se nalazio u obližnjem parku. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...