BAYERN PREDSTAVIO KOMPANYJA: "Ovo je čast i privilegija!" (VIDEO)

Bivši fudbaler Manchester Cityja potpisao je ugovor do 2027. godine.

  • Sport

  • 29. Maj 2024  

  • 0

FC Bayern predstavio je novog trenera, Belgijanca Vincenta Kompanyja. Danima se špekulisalo o tome da će bavarski klub preuzeti bivši trener Burnleya, a danas je došla i službena potvrda kluba koji se oglasio na društvenim mrežama.

Sam trener odmah je dao izjavu za klupske medije, rekavši kako se osjeća uzbuđeno zbog prilike koju je dobio.

"To je za mene privilegija i čast. Uzbuđen sam, tako da je moj osjećaj, moja energija, veoma pozitivna. Jedva čekam da počnem raditi sa fudbalerima i sa stručnim štabom i pružiti sve što navijači žele od ovog kluba", rekao je između ostalog Kompany.

Bivši fudbaler Manchester Cityja potpisao je ugovor do 2027. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...