PRIČA O ŠEST TINEJDŽERA KOJI POHAĐAJU KAMP: Gledatelji traže drugu sezonu animirane serije... (VIDEO)

Mnogi su na X-u pohvalili seriju te izrazili svoje oduševljenje.

  • Kultura

  • 30. Maj 2024  30. Maj 2024

  • 0

Fanovi Netflixove dječje serije Jurassic World: Camp Cretaceous ostali su iznenađeni njezinim nedavno objavljenim spinoffom, i samo nekoliko dana nakon premijere zavapili su za drugom sezonom.

Camp Cretaceous, koji je debitirao 2020., prati priču o šest tinejdžera koji pohađaju kamp na otoku zamišljenom kao Jurski park. No, stvari krenu po zlu, što na kraju kulminira bijegom dinosaura s otoka i invazijom na ostatak svijeta. Netflix je sada objavio seriju Jurassic Park: Chaos Theory koja nastavlja priču godinama kasnije. U njoj su klinci odrasli i plove svijetom nastanjenim pretpovijesnim stvorenjima. 

Mnogi su na X-u pohvalili seriju te izrazili svoje oduševljenje. "Jurassic World: Chaos Theory je tako dobar", napisao je jedan korisnik. "Stvarno mi se svidjela serija. Baš je uzbudljiva i puna neizvjesnosti. Jedva čekam drugu sezonu", komentirao je drugi.

"Nadam se da ovo nije kraj, želim drugu sezonu", poručio je treći. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...