„SRAM TE BILO, IZDAJNIČE; U FEDERACIJI VEĆ SLAVE…“: Oštre reakcije iz RS-a i Srbije nakon Dodikovog istupa…

Uslijedile su oštre reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi najzanimljivije komentare iz bh. entiteta RS i susjedne Republike Srbije.

  • Mini market

  • 09. Jun. 2024  

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon usvajanja Deklaracije svesrpskog sabora u Beogradu.

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, oglasio se na društvenim mrežama poručivši kako je 15. februar Dan državnosti Republike Srpske.

Uslijedile su oštre reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi najzanimljivije komentare iz bh. entiteta RS i susjedne Republike Srbije.

-Danas je istorijski dan za Srpsku, Srbiju i srpski narod u cijelosti. Na Svesrpskom saboru je odlučeno da Sretenje, 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije, bude i Dan državnosti Republike Srpske.

Uspije onaj narod koji se usudi da brani svoj identitet. Srpski narod, koji je u prošlom vijeku izgubio pola svog stanovništva, sigurno će se ujediniti u ovom vijeku, a danas ima dvije države - Srbiju i Republiku Srpsku, poručio je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...