Šareni svijet
BILA JE JEDNA OD NAJPRODAVANIJIH: Picerija u Njemačkoj prodavala pizzu s kokainom kao prilogom
21. Okt. 20240
Sezona je tikvica, a mi vam donosimo zanimljiv recept za pizzu sa podlogom od tikvica. Brzo, jednostavno, a tako ukusno.
Gastro
Prije 11h
0
Sastojci za podlogu
300 g naribanih i ocijeđenih tikvica 2 jaja 30 g brašna 1 žličica soli 50 g parmezana 50 g mozzarelle
Dodatno
sir, pasirana rajčica, cherry rajčice, origano, masline, feferoni i ostali dodaci po željiPećnicu zagrijte na 220 stupnjeva.
U velikoj zdjeli pomiješajte tikvice, jaja, brašno i sol. Dodajte naribani parmezan i mozzarellu, miješajte dok se sastojci ne sjedine.
Dobiveno "tijesto" rasporedite u okrugli ili pravokutni kalup za pizzu. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 14-15 minuta dok ne postane zlatno-smeđe boje.
Izvadi podlogu za pizzu iz pećnice i smanjite temperaturu na 200 stupnjeva. Malo prohladite.
Na prohlađenu podlogu za pizzu prvo stavite pasiranu rajčicu, sir po želji, na polovice narezane cherry rajčice i bosiljak, i ostale dodatke po želji.
Pizzu pecite dodatnih 10 minuta dok se sir ne otopi. Poslužite toplo.
Šareni svijet
BILA JE JEDNA OD NAJPRODAVANIJIH: Picerija u Njemačkoj prodavala pizzu s kokainom kao prilogom
21. Okt. 20240
Gastro
NEMA ŠANSE DA NE USPIJE: Ovakvu pizzu sigurno još niste probali, trik je vrlo jednostavan… (VIDEO)
10. Jun. 20240
Gastro
NEMA ŠANSE DA NE USPIJE: Ovakvu pizzu sigurno još niste probali, trik je vrlo jednostavan… (VIDEO)
19. Mar. 20240
Gastro
NEMA MJESTA NA SVIJETU KOJE NE ZNA ZA NJU: Danas je Svjetski dan pizze, italijanske delicije koja je osvojila svijet
09. Feb. 20240
Vijesti
KATAR OTKRIO DETALJE IRANSKOG NAPADA: U prvom valu palo je sedam raketa, a onda je stigao sljedeći...
Prije 2h0
Sport
DRAMATIČAN RASPLET U GRUPI B: PSG i Botafogo prošli dalje, Atletico Madrid ostao bez osmine finala Svjetskog klupskog prvenstva
Prije 2h0
Svijet
OSUDA UJEDINJENIH NACIJA: "Iran je prekršio međunarodno humanitarno pravo!"
Prije 2h0
Sport
FABRIZIO ROMANO POTVRDIO: "Zmaj" završava ljekarske preglede!"
Prije 2h0
Gastro
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA KUHINJE: Za savršene faširane šnicle - samo slijedite upute...
21. Jun. 20250
Gastro
NA BRZINU, OD GOTOVE JUFKE: Napravite pitu krompirušu prema našem receptu, i ne zaboravite jogurt...
Prije 18h0
Gastro
POSLUŽITI OHLAĐENO: Danas pravimo domaće tufahije prema staroj recepturi...
22. Jun. 20250
Gastro
VRUĆE JE I NIKOM SE NE DA DUGO STAJATI PORED ŠPORETA: Napravite tortellone s paradajzom i mozzarellom u umaku od...
Prije 11h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.