NOVO PONIŽENJE ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE: Vučić je lijepo govorio o Ivanki Trump, a onda ga je ona pomnožila s nulom…

"Ona je važan član i veoma bitna", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon dolaska Ivanke Trump u Bijelu kuću.

  • Regija

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 0

Savjetnica predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, njegova kćerka Ivanka Trump čestitala je sinoć zvaničnicima SAD-a koji su učestvovali u razgovorima s delegacijama Beograda i Prištine na velikom uspjehu, koji je, kako ocjenjuje, iskorak u rješavanju "višedecenijskog konfllikta u Istočnoj Evropi".

"Čestitam predsjedniku Trumpu, specijalnom savjetniku predsjednika SAD-a Richardu Grenellu, savjetniku za nacionalnu sigurnost Robertu O'Brianu i specijalnom savjetniku Jaredu Kushneru na današnjem historijskom preokretu - normalizaciji ekonomskih odnosa Srbije i Kosova i pomoći u rješavanju višedecenijskog konflikta u Istočnoj Evropi", navela je Ivanka Trump na svom Twitter nalogu.

Kćerka predsjednika SAD-a učestvovala je u razgovorima dvije delegacije vođenim u Bijeloj kući, a predsjednik Srbije u nju je polagao velike nade.

Vučić je govorio i o Ivankinom eventualnom dolasku u Srbiju, na sva usta hvalio kćer Donalda Trumpa, naciji to pokušao predstaviti kao svoju novu pobjedu, a ona ga nakon svega nije niti spomenula.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...