VELIKA TRAGEDIJA: Dvije osobe smrtno su stradale u požaru

Riječ je o dvojici 25-godišnjaka iz Bjelovara Mariju Priuli i Luki Mijiću. 

  • Hronika

  • 06. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 0

Dvije osobe smrtno su stradale u požaru koji je u noći sa subote na nedjelju zahvatio vikendicu u okolici Bjelovara, saopćila je u nedjelju bjelovarsko-bilogorska policija.

Riječ je o dvojici 25-godišnjaka iz Bjelovara, Mariju Priuli i Luki Mijiću. 

Luka je inače poznati bjelovarski kuglač. Kuglao je za Bjelovar, a osvojio je i naslov državnog viceprvaka 2018. godine.

Brojni se poznanici po društvenim mrežama u nevjerici cijelo jutro opraštaju od njih, te pišu da su bili kao braća.  "Ekipa je bila kao braća, moćna i snažna. Zlo nikad ne spava, a život nije pravedan. Dečki počivajte u miru... Iskrena sućut obiteljima", "Ajmeee koja tuga do neba, obitelji sućut i da im Bog da snage da izdrže, Luka i Mario počivajte u miru", pišu, a prenosi Večernji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...