ZAVEDI ME - RAZVEDI ME: Legenda Real Madrida zaprosio zgodnu hrvatsku novinarku, procurio i datum vjenčanja...

Nerijetko odlazi na utakmice Real Madrida, te je stalna meta medija u Španiji.

  • Show

  • 28. Apr. 2022  28. Apr. 2022

  • 1

Hrvatska novinarka Fani Stipković (39), koja svoju karijeru gradi u izvještavanju sa sportskih terena u Španiji, i bivši fudbaler Real Madrida, 54-godišnji Fernando Hierro vjenčat će se ovog ljeta na Korčuli, piše 24sata.

Fernando je Fani navodno zaprosio još prošle godine u božićno vrijeme, a veliki dijamant koji je Hierro Fani poklonio kao dar potpisuje poznata kompanija za kojom lude mnoge poznate dame - Tiffany.

O njima se počelo šuškati prošle godine nakon što su zajedno viđeni kako gledaju finale Davis Cupa, a njihovu vezu Fani je potvrdila na Valentinovo objavivši fotografije buketa cvijeća na priči na Instagramu te njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni i zagrljeni, a u opis je stavila emoji srca.

Prošle godine su isplivale fotografije paparazza na kojima su fotkani zajedno, ali mediji su tada znali samo da se radi o fatalnoj plavuši. Kasnije se saznalo da se radi o poznatoj sportskoj novinarki, koja je i nekoliko puta bila u izboru za najzgodniju novinarku Evrope.

Fani nerijetko odlazi na utakmice Real Madrida, te je stalna meta medija u Španiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...