LJUBI ZVIJEZDU REALA IZ MADRIDA: Zgodna hrvatska novinarka objavila nove fotografije, brojne reakcije fanova na Instagramu…

Otkrila je da se nedavno vratila u grad u kojem već godinama gradi svoju novinarsku karijeru.

  • Estrada

  • 14. Jun. 2023  

  • 0

Sportska novinarka Fani Stipković objavila je prve fotografije otkako je otkrila da je trudna sa svojim partnerom Fernandom Hierrom, a reakcije ne prestaju stizati.

Fani je pozirala na ulicama Madrida.

''Kako si mi nedostajao, Madrid'', napisala je u opisu fotografija pa otkrila da se nedavno vratila u grad u kojem već godinama gradi svoju novinarsku karijeru.

alt

Fani je s 55-godišnjim Fernandom, inače legendarnim igračem Real Madida, u vezi duže od dvije godine, ali još nisu rekli sudbonosno da.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...