PIKANTERIJE IZ MADRIDA: Zgodna hrvatska novinarka otkrila dosad nepoznate detalje ljubavi s 15 godina starijom legendom Reala iz Madrida...

Nakon toga su potvrdili da su par, a nedavno su fotkom na Instagramu potaknuli i nagađanja o zarukama.

  • Estrada

  • 08. Jul. 2022  08. Jul. 2022

  • 0

Hrvatska novinarka Fani Stipković ne krije koliko je sretna u ljubavi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom koji je od nje stariji 15 godina, a sada je odlučila i otkriti kako je počela njihova ljubavna priča.

39-godišnja Fani o vezi s 54-godišnjim Fernandom progovorila je u intervjuu za španjolski časopis Vanitatis.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", izjavila je Fani.

Fani, koja nosi i titulu najseksi novinarke i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finali Davis Cupa. Nakon toga su potvrdili da su par, a nedavno su fotkom na Instagramu potaknuli i nagađanja o zarukama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...