VRUĆE, IZ SUSJEDSTVA: Zgodna hrvatska novinarka objavila video iz teretane, fanovi oduševljeni…

Fani je nedavno proslavila 40. rođendan i na društvenim mrežama pokazala kako je izgledalo slavlje.

  • Estrada

  • 08. Sep. 2022  

  • 0

Zgodna hrvatska novinarka Fani Stipković poznata je kao ljubiteljica zdravog načina života i aktivnog vježbanja, no malo ko je znao kakve je sve vještine savladala u teretani.

40-godišnja Fani objavila je na svom profilu na Instagramu video s treninga i pokazala zavidnu liniju, ali i fleksibilnost pri izvođenju nimalo jednostavnih vježbi.

Fani je nedavno proslavila 40. rođendan i na društvenim mrežama pokazala kako je izgledalo slavlje koje joj je organizirao njezin zaručnik, legendarni nogometaš Reala iz Madrida Fernando Hierro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...