JOŠ JEDNOM POTVRDILI LJUBAV: Lopez i Affleck priredili spektakularnu proslavu vjenčanja za najbliže prijatelje, procurile fotografije (FOTO)

Affleck i Lopez u subotu su pripremili raskošnu ceremoniju vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u.

  • Show

  • 21. Avg. 2022  21. Avg. 2022

  • 0

Ben Affleck i Jennifer Lopez u subotu su se još jednom vjenčali na spektakularnoj ceremoniji vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u, koju su pripremili za porodicu i najbliže prijatelje.

Među gostima su bile i brojne zvijezde s holivudske A liste.

Lopez je nosila vjenčanicu Ralpha Laurena, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo.

Daily Mail objavio je fotografije na kojima se slavni par grli i ljubi prije same ceremonije. Gosti su dobili zadatak da se obuku u bijelo što je bila i boja vjenčanja.

Iako je Benova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, glumcu su podrška bila djeca koju je dobio s njom, a na proslavi su bili i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

alt

Među gostima je bio i Benov najbolji prijatelj Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger i Jimmy Kimmel.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...