IZNENAĐENJE IZ FINSKE: Nokia predstavlja novi retro telefon, stiže za manje od 20 dana…

Nokia će ove godine biti dio i MWC sajma u Barceloni. Tih dana očekuje se predstavljanje Nokijinog 5G telefona temeljenog na Snapdragon 765 čipu iz srednjeg tržišnog segmenta

  • HiTec

  • 07. Jan. 2020  

  • 0

Šef odjela za proizvode finske tvrtke HMD Global, Juho Sarvikas, kupio je nove tenisice. Kaže kako to čini već četvrtu godinu za redom dok iščekuje početak CES i MWC sajmova. Dodaje i kako smatra kako će 2020. godina biti najbolja godina do sada.

Vijest o kupnji tenisica ne bi bila toliko značajna da Sarvikas istom nije suptilno natuknuo kako bi Nokia do kraja ovog mjeseca mogla predstaviti novi telefon iz Retro serije. Naime, Sarvikas se odlučio za limitirane seriju tenisica Adidas Originals.

Upravo oznaka „Originals“ upućuje na mogućnost skorog predstavljanja novog Retro modela s modernim komponentama, kao što je prošlih godina bio slučaj s Nokijom 3310, 8110 i drugim. Koji konkretno stari model Sarvikas namjerava oživjeti u 2020. za sada nije poznato. No, odgovor na to pitanje ne bi trebali dugo čekati, jer je Sarvikas u tvitu stavio i hashtag #ChineseNewYear koja počinje 25. januara 2020. godine.Nokia će ove godine biti dio i MWC sajma u Barceloni. Tih dana očekuje se predstavljanje Nokijinog 5G telefona temeljenog na Snapdragon 765 čipu iz srednjeg tržišnog segmenta. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...