PUKLA BRUKA; NOVOM GAFU IZ SERIJE "GENERAL" SMIJE SE CIJELA HRVATSKA: Pogledajte šta se nalazi na stolu Mustafe Nadarevića koji glumi generala Bobetka…

Sinoće je na HRT-u prikazana još jedna epizoda Generala, a na društvenim mrežama dobila je još materijala za novu sprdačinu

  • Show

  • 07. Jan. 2020  07. Jan. 2020

  • 0

Osim već standardnih obilježja serije, u ovoj se epizodi Vrdoljaku potkrao još jedan gaf u rangu onog s reklamama za Kaufland i Vip iz ranije epizode. Ovog puta se na stolu ispred Mustafe Nadarevića našla bočica - Jane.

alt

Naravno, ta je scena zamišljena u 1990-ima pa su šanse da su se hrvatski vojnici osvježavali vodom iz bočica Jane s motivacijskim porukama - vrlo, vrlo slabe.

"Dakle, ljudi moji, današnja epizoda Generala je bila najveća poslastica do sada", "Jedno pitanje u vezi Generala - Zašto je Mustafa Nadarević pristao na ovo?", "Jana u kadru #generalhrt - slučajno ili namjerno (oglašavanje)?", "Jana s okusom 93'", ne prestaju se šaliti tviteraši, a sa sličnim komentarima od sinoć ne staju ni forumaši.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...