NA NJIH SMO POTPUNO ZABORAVILI: Čuveni proizvođač televizora i kamera ima novi pametni telefon, procurili i prvi renderi…

Sa stražnje stane Plus verzija ima četverostruku kameru s ToF-om, dok se s prednje strane nalazi 8-megapikselna selfie kamera

  • HiTec

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 0

Sony je prošle godine predstavio pametni telefon Xperia 5, a prema novim informacija koje donosi stranica Slashleaks i poznati leaker OnLeaks ovaj telefon bi uskoro trebao dobiti svoju Plus verziju.

U odnosu na osnovni model Plus verzija donosi veći 6,6-inčni OLED zaslon tankih rubova, stereo zvučnike, USB Type-C priključak i debljinu od 8,1 milimetar. Baš kao i osnovna verzija i Xperia 5 Plus donosi Power tipku s integriranim senzorom otisaka prstiju s desne strane uređaja.

S desne se strane nalazi i dedicirana tipka kamere te tipke za kontrolu glasnoće. Novina je i 3,5-milimetarski priključak kojeg osnovni Xperia 5 model nije imao.

Sa stražnje stane Plus verzija ima četverostruku kameru s ToF-om, dok se s prednje strane nalazi 8-megapikselna selfie kamera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...