TAKO JE TO KADA ČASTE NIJEMCI: Pogledajte kakve su električne „pile“ zadužili igrači i osoblje slavnog Bayerna… (VIDEO)

Bavarski divovi nastavljaju suradnju koja je počela još 2002. godine

  • Auto

  • 15. Jan. 2020  

  • 0

Audi je ekskluzivni automobilski partner nogometnog giganta FC Bayern. Sljedeće će desetljeće biti usmjereno na stratešku suradnju u područjima inovativnog marketinga i elektrifikacije. Svi licencirani igrači najuspješnijeg njemačkog kluba dobit će potpuno novi električni Audi e-tron.

Uz to, Audi je dioničar FC Bayern München AG od 2011.. Zajednički događaji i inicijative dovele su i do poznatog Audi kupa, koji se 2019. godine održao šesti put na Allianz Areni.

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor FC Bayern München rekao je: ‘Veoma sam sretan zbog uranjenog dogovora oko nastavka partnerstva s Audijem. Za FC Bayern ovaj je sporazum važan strateški korak u budućnost. FC Bayern i Audi surađuju već više od jednog i pol desetljeća na način koji je pouzdan, ozbiljan i koristan za obje marke.’

Iz Audijeva tabora također se osjetilo zadovoljstvo. „FC Bayern München savršeno se uklapa u novi Audijev strateški smjer“, rekla je pred okupljenima Hildegard Wortmann, članica uprave Audi AG za marketing i prodaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...