BAYERN PONIŽEN NA ALIANZ ARENI: Tuchel u šoku -"Zaprepašten sam i ekstremno razočaran..."

Za Bayern je debitirao Harry Kane, engleski napadač doveden iz Tottenhama za 100 miliona eura. 

  • Sport

  • 13. Avg. 2023  

  • 1

Nogometaši RB Leipziga pobjednici su njemačkog Superkupa. Oni su u Münchenu na Allianz Areni savladali Bayern rezultatom 3:0. Sva tri gola postigao je bivši igrač Dinama, španjolski reprezentativac Dani Olmo.

"Ne znam koji su uzroci poraza, nemam odgovor na to pitanje i to je veliki problem. Ovo je u principu nastavak našeg posljednjeg domaćeg susreta protiv Leipziga. Ispada kao da nismo ništa radili četiri sedmice. Nemam objašnjenja", rekao je Bayernov trener Thomas Tuchel.

Za Bayern je debitirao Harry Kane, engleski napadač doveden iz Tottenhama za 100 miliona eura. 

"Žao mi je Harryja Kanea. On vjerovatno misli da nismo trenirali četiri sedmice. Ovo što smo pokazali nema veze s onim što smo radili i što želimo. Ovo je gorak poraz, žao mi je. Trenutno nemam rješenja. Zaprepašten sam i ekstremno razočaran. Ovo je alarmantno", kazao je on.

U nastavku pogledajte golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...