STIGLA PRVA PONUDA ZA POSAO PRINCU HARRYJU: „Imamo posao za tebe, ne moraš se čak ni odreći…“

Lanac brze prehrane poslao je ponudu za posao princu Harryju dok se on i Meghan Markle spremaju odstupiti s kraljevskih dužnosti

  • Šareni svijet

  • 15. Jan. 2020  

  • 0

Burger King trola princa Harryja tako što su mu ponudili posao u kojem se "ne mora odreći krune".

Lanac brze prehrane poslao je ponudu za posao princu Harryju dok se on i Meghan Markle spremaju odstupiti s kraljevskih dužnosti. Poslovnice u SAD-u i Argentini vojvodi od Sussexa ponudile su i titulu "Burger Kinga".

Burger King Argentina našalio se kako se Harry neće morati odreći ni krune za posao. "Dragi vojvodo, možeš dobiti svoj prvi posao bez odricanja od krune", napisali su na Instagramu.

"Ako tražiš posao, imamo krunu za tebe", poručili su mu iz američkog Burger Kinga. "Saznali smo da se vojvoda i vojvotkinja planiraju odreći kraljevskih dužnosti i radit će da postanu financijski neovisni. Stoga imamo prijedlog za vas: Budite poput tisuća ljudi i napravite svoje prve korake u svijet posla s nama. Znate da će vam kruna pristajati savršeno. Također, nakon godine života kao vojvode, vrijeme je da počnete jesti kao kraljevi."

Nije trebalo dugo da njihov marketinški trik postane viralan, a oduševljeni komentatori pisali su kako su "pobijedili internet".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...