UŽAS NA CESTI: Policajac sletio autom kod Kneževa, poginuo tinejdžer iz Banjaluke

Šesnaestogodišnji J.M. iz Banjaluke je poginuo, dok su Miloš Panić (29), Aleksandar Marić (31) i Nataša Mijatović (30) povrijeđeni pri slijetanju automobila u utorak naveče u mjestu Vidovo vrelo, u Kneževu, potvrđeno je "Nezavisnim".

  • Hronika

  • 15. Jan. 2020  

  • 2

Kako je potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, saobraćajna nesreća dogodila se oko 21.40 na magistralnom putu Banjaluka - Kneževo.

Kako se navodi u saopštenju, za volanom audija koji je sletio s kolovoza bio je Miloš Panić (29) iz Laktaša.

Prilikom slijetanja, kako su precizirali, maloljetnik je poginuo, dok su vozač i saputnici u audiju N.M. i A.M. iz Banjaluke  povrijeđeni.

"Uviđaj je obavila dežurni tužilac Gordana Mijatović zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Kneževo. Tužiteljka je naložila  da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", naveli su iz Tužilaštva.

Povrijeđeni su nakon nesreće sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kneževo prevezeni u Urgentni centar UKC RS, a Mijatovićeva i Marić su, kako saznajemo, pušteni na kućno liječenje, dok je Panić  hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

Prema riječima Saše Prostrana, ljekara ove klinike, pacijent M.P. je zadobio povredu vratnog dijela kičme bez neuroloških oštećenja.

"Pacijent je zasad stabilnog zdravstvenog stanja, a u toku su dalje dijagnostičke procedure i opservacija", naveli su iz UKC RS

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je maloljetnik koji je poginuo u ovoj nesreći rodom bio iz Kneževa, ali da je s porodicom živio u Banjaluci.

Kobne noći, kako saznajemo, oni su se prema Banjaluci vraćali iz mjesta Imljani, gdje su bili na slavi.

"Vjeruje se da je usljed klizave ceste Panić, koji je nedavno počeo raditi kao policajac u Banjaluci, u jednoj krivini izgubio kontrolu nad autom i sletio u provaliju pored ceste. To se pretpostavlja jer je bilo hladno i cesta mokra, ali moguće je i da je brzina u pitanju, mada će tačne uzroke pokazati istraga. Kako god, to je bilo kobno za mladića pred kojim je tek bio život", kazao je naš izvor.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, na području koje operativno pokriva ova uprava u utorak je evidentirano 14 saobraćajnih nezgoda, od toga tri  nezgode s posljedicama po lica.

(NN/SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...