STRAVA I UŽAS U CENTRU BIJELJINE: Benzinom polili pa zapalili automobil bivšeg savjetnika Dragana Mektića…

Sinoć oko 22 sata i 25 minuta, za sada nepoznate osobe podmetnule su požar i zapalile u centru Bijeljine

  • Hronika

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

U Ulici neznanih junaka broj 9, putnički automobil „Renault Clio“ vlasništvo Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke Alumine. Vozilo je potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika.

Vatrogasci su intervenirali i ugasili požar, koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija vrši uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinioci. Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada i da nije imao prijetnji. „Automobil je zapaljen, vjerovatno prvo je isprskan i poliven benzinom pa je izazvan požar. Ne znam ko bi ovo mogao da uradi i koji su motivi, jer nisam imao nikakve prijetnje niti upozorenja u posljednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam ko bi to mogao biti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...