NESTANAK ELVEDINA HAMZIĆA POSTAO PRAVA MISTERIJA: Svi se pitaju je li otmica ili nešto drugo; Nakon porodice oglasio se i njegov prijatelj sa DRAMATIČNOM PORUKOM

Nakon što je porodica uputila dramatičan apel o nestanku Elvedina Hamzića iz Lukavca, ovaj slučaj poprimio je obrise realne misterije.

  • Društvo

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Policija se danima ne oglašava, odnosno nemaju nikakve informacije o prijavi, navodno nestalog mladića, dok pojedini članovi njegove porodice tvrde da je otet, drogiran i opljačkan.

– Njega su otele dvije ku*** i uzele su mu pare, otele telefon. Mi smo se čuli s njim jedva je govorio. Tražio da ga vadimo iz te kuće u Dubravama. kazala je sinoć rodica nestalog Hamzića.

Međutim, njegovi prijatelji tvrde suprotno.

– Čovjek nije otet. Nije mu ništa. Malo se opustio – napisali su njegovi prijatelji na Facebooku.

Također na njegovom Facebook profilu jedan od prijatelja je komentirao ovaj slučaj rečenicom koju mu je navodno izgovorio Hamzić: “Neću se vratiti kući nikad, ne budalite”, piše Avaz.

Kako će ovaj slučaj završiti, hoće li se Hamzić vratiti kući i gdje se trenutno nalazi, zna samo on.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...