ŠTA SE DOGAĐA U MADRIDSKOM REALU: Zinedine Zidane iz prvog tima odstranio dvije velike zvijezde, nema ih ni na klupi…

Zinedine Zidane se ponovo našao na meti španjolskih medija nakon tijesne pobjede protiv Seville

  • Sport

  • 21. Jan. 2020  

  • 0

Ovoga puta mediji su šefa struke Real Madrida kritizirali zbog Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Ovaj dvojac uopće nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Seville iako su dan kasnije obojica normalno trenirali. Zidane je nakon meča izjavio da su povrijeđeni što se pokazalo da nije baš istina.

"James i Bale su povrijeđeni i zbog toga nisu bili večeras s ekipom. To je to, nemam ništa više reći na tu temu", kazao je Zidane nakon utakmice protiv Seville.

No, Bale i James su samo dan kasnije normalno odradili trening i jasno se vidjelo da ih ne muče povrede. Saga oko njih traje već mjesecima i nikome nije jasno zašto iz Real Madrid nije još uvijek prodao jer je jasno da Zidane više ne računa na njih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...