REAGIRANJE KOMPANIJE M:TEL: „Osoba za koju navodite da obavlja dužnosti šefa službe za odnose sa javnošću, od prošle godine se ne nalazi ni na jednoj rukovodećoj poziciji…“

Reakciju na vijest objavljenu na našem portalu prenosimo u cijelosti

  • Društvo

  • 21. Jan. 2020  21. Jan. 2020

  • 0

Poštovani,

Povodom objave teksta pod naslovom „ VELIKA GLAVOBOLJA ZA VOŽDA IZ LAKTAŠA: Zbog ovoga Dodikov propagandista Draško Milinović ne može da bude direktor RAK-a!” objavljenog 21. januara 2020. godine na portalu slobodna-bosna.ba zahtijevamo objavu demantija uz sporni tekst na svim stranicama i mrežama gdje je on objavljen.

Osoba za koju u Vašem tekstu navodite da obavlja dužnosti šefa službe za odnose sa javnošću u kompaniji m:tel od prošle godine se ne nalazi ni na jednoj rukovodećoj poziciji u ovoj kompaniji, stoji u demantiju kompanije Mtel.

Inače, podaci o radnom mjestu Milinovićeve supruge Željke koje je objavio portal Istinito, preuzeti su sa zvanične stranice kompanije M:tel.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...