Gastro
SPECIJALITET ZA PRAVE GURMANE: Na brzinu napravite pikantnu pohovanu piletinu sa sirom i oduševite ukućane (VIDEO)
08. Mar. 20210
Ovaj recept će vas uvjeriti da je to vrlo jednostavno.
Gastro
22. Jan. 2020 22. Jan. 2020
0
1 pile izrezano na komade
1 šolja brašna
1 šolja mlijeka
2 jajeta
1 kašika mljevene paprike
so
biber
1. Brašno pomiješajte sa solju, biberom i paprikom.
2. Piletinu izrezanu na komade uvaljajte u brašno, pa u mješavinu jaja i mlijeka.
3. Ponovo uvaljajte u brašno pa pržite u dubokom ulju na srednje jakoj vatri dok ne porumeni.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Vijesti
JOHANN SATTLER: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"
Prije 5 min0
Politika
MIRSAD HADŽIKADIĆ UPOZORAVA JAVNOST NA KONAKOVIĆA: "Rađa se novi diktator"
Prije 13 min1
Sport
STRAŠNE UVREDE DUDIĆU I NJEGOVIM FUDBALERIMA: "Prokleta avlija, puna je balija"
Prije 14 min0
Regija
"SPOLJNA POLITIKA ĆE SE NAĆI..": Prva reakcija iz Srbije nakon odlaganja glasanja za rezoluciju o Srebrenici
Prije 18 min17
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
24. Apr. 20240
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
23. Apr. 20240
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite desert s istoka i oduševite ukućane… (VIDEO)
23. Apr. 20240
Gastro
ZA DOBRO JUTRO, ILI DOBAR DAN: Napravite francusku salatu prema našem receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
Prije 15h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.