ŠOK I NEVJERICA: Napad u Njemačkoj, ubijeno šest ljudi, dvoje teško ranjeno; Ovo je mogući uzrok masakra (VIDEO)

Šest ljudi je ubijeno, a ima i ranjenih u napadu vatrenim oružjem u gradu Rot am See na jugu Njemačke, javlja agencija dpa. Do napada je došlo oko 12:45, a napadač je uhapšen. Kako pišu tamošnji mediji, do pucnjave je došlo u restoranu u Bahnofstrasseu. Kad je policija došla na mjesto događaja, kako piše Bild, u prostoriji i na ulici ležali su mrtvi i ranjeni.

  • Svijet

  • 24. Jan. 2020  24. Jan. 2020

  • 1

Prema neprovjerenim informacijama, radi se o obiteljskoj svađi, žrtve su članovi obitelji. Napadač je, kako piše njemački Bild, 1983. godište.

Više je osoba ranjeno, a dvije su u teškom stanju.

Policija je u novoj objavi rekla kako je operacija još u tijeku. Pozvali su ljude da se suzdrže od nagađanja.

Rot am See je gradić koji broji nešto više od 5000 stanovnika.

Policija je najavila konferenciju za medije u 16.30, na kojoj će objaviti više detalja. Policijski portparol kazao je da nema indikacija da je bilo više od jednog napadača, no da je motiv zločina za sada u potpunosti nepoznat.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...