ZADNJI SATI PLENKOVIĆEVOG MINISTRA: Nakon niza skandala i afera uskoro je bivši, ovaj HDZ-ovac jedva čeka da mu vidi leđa…

Iz Banskih dvora poručuju da će sve u vezi afera i krize koju je izazvao ministar zdravstva Milan Kujundžić, biti jasnije početkom tjedna, a u odlukama koje slijede vodit će računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a

  • Regija

  • 27. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 0

Kakva god bila odluka premijera Hrvatske, s njom se slažu, poručuje dio koalicijskih partnera.

„Mislim da je ovo uteg prije svega premijeru, ne Vladi, nego predsjedniku Vlade. Ima unutarstranačke izbore 15. 3., a ima i predsjedanje EU i izborna je godina. Premijer mora neki potez povući“, kaže Kažimir Varda, prenosi Dnevnik.hr.

Što će biti s ministrom Kujundžićem, prema porukama iz Hrvatske vlade, već danas bi moglo biti jasnije. Treba pričekati rasplet ovog slučaja, no već se spominje i tko bi mogao naslijediti Kujundžića do kraja manadata.

U nezahvalnu poziciju nasljednika u sustavu koji grca u problemima nije lako sjesti, no spominje se da bi Plenković na tu funkciju mogao postaviti dosadašnjeg Kujundžićevog pomoćnika Vilija Beroša.

Beroš je inače neurokirurg i sveučilišni profesor koji se spominjao i kao zamjena Kujundžiću u vrijeme rekonstrukcije Vlade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...