BOLNA PORUKA IZ BAVARSKE: Zbog jedne stvari danima se priča o prelasku Ronalda u Bayer, a sada je stigao odgovor bavarskog diva koji je šokirao sve…

Portugalac se ovome nije nadao...

  • Sport

  • 08. Feb. 2020  08. Feb. 2020

  • 1

Registracija novog automobila Cristiana Ronalda, koja glasi na Pfaffenhofen, okrug u Bavarskoj, pokrenula je glasine da Bayern kreće po jednog od najboljih nogometaša svih vremena, koji do 2022. ima ugovor s Juventusom.

Međutim, Herbert Heiner, predsjednik Bayerna, za Tageszeitung je odbacio tu priču: "Navikli smo da se u medijima uz naš klub vezuju mnogi igrači, pa tako i Ronaldo, ali on je malkice prestar za nas." 

"Prestari" Ronaldo inače je prije tri dana proslavio 35. rođendan, ali to mu ne smeta da ove sezone trpa kao u najboljim danima. U 27 nastupa za Juventus postigao je 22 gola. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...