ON NE UMIJE DA LAŽE: Zlatana pitali može li Inter do titule. Odgovorom je razbjesnio sve interiste

Inter je sinoć u čudesnoj utakmici s neviđenim preokretom pobijedio Milan s 4:2 u Derbyju della Madonnina u 23. kolu talijanske Serie A.

  • Sport

  • 10. Feb. 2020  

  • 0

Milan je vodio 2:0 na poluvremenu golovima Ante Rebića i Zlatana Ibrahimovića, ali je Inter fantastičnom igrom u nastavku stigao do čudesnog preokreta i na koncu odnio zasluženu pobjedu s konačnih 4:2.

Preokret Nerazzurrima donijeli su Marcelo Brozović i Matias Vecino u dvije minute. Hrvatski reprezentativac pogodio je za 2:1 u 51. minuti, a dvije minute kasnije Argentinac je poravnao na 2:2. To je dotuklo Rossonere, a nove golove za Inter dodali su De Vrij u 70. i Romelu Lukaku koji je postavio konačnih 4:2 u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Milan je briljirao u prvih 45 minuta, a posebno je inspiriran bio Zlatan Ibrahimović. Švedski veteran najprije je namjestio gol Rebiću, a onda je u nadoknadi prvog dijela i sam poentirao.

Tada je izgledalo kako će Milan srušiti velikog rivala, Inter je bio na konopcima, ali u nastavku se dogodio nevjerojatan preokret.

Inter je s tri boda došao na čelo Serie A s istim brojem bodova kao i Juventus, a Zlatana Ibrahimovića su nakon utakmice u mix zoni pitali je li Inter spreman za titulu.

''Ne'', odbrusio je Ibra i zaključio razgovor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...