PA RECITE DA SE NIJE ISPLATILO: Juventus je Ronalda platio 105 miliona eura. Evo što je sve dobio s njim

Cristiano Ronaldo je superstar. Gdje god dođe, za njim ide i vojska navijača. U Real Madridu je bio vjerojatno posljednji igrač koji je odgovarao onome što bi "Galactico" trebao biti.

  • Sport

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Onda je 2018. iznenadio nogometni svijet i dogovorio transfer u Juventus. Odmah u prvoj njegovoj sezoni Juventus je osvojio dva trofeja, a posebno se dokazao izvan terena. Postao je najisplativiji igrač nekog kluba u povijesti. 

Juventus je u utorak produžio sponzorski ugovor s tvrtkom Allianz do 30. lipnja 2030. godine te će do tada zaraditi 103,1 milijun eura. Zarađivat će dakle nešto više od 10 milijuna eura godišnje samo od tog ugovora, ali Allianz nije jedini sponzor koji je nakon dolaska Ronalda podigao sponzorski novac koji daje u klub. 

Čudesan efekt

AS navodi da je poboljšani ugovor ponudio i Adidas koji sada nudi ugovor od 51 milijun eura godišnje, za razliku od dosadašnjih 23 milijuna eura. 

Kad su u pitanju dresovi, Juventus je na Ronaldu zaradio više od 100 milijuna eura od njegova dolaska u klub. Osim toga, Jeep je također poboljšao ugovor sa sponzorskih 17 milijuna godišnje na 42 milijuna eura. 

Podsjetimo, Juventus je Ronalda platio 105 milijuna eura, plus plaća koju mu isplaćuju. Nije teško izračunati je li im se isplatio. 

    

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...