TOTALNI RAT: Telemach podnosi tužbu protiv BH Telecoma, ovo je nevjerovatno...

Kompanija Telemach je danas najavila kako će podnijeti prijavu Regulatornoj agenciji za komunikacije i Tržišnoj inspekciji Bosne i Hercegovine protiv kompanije BH Telecoma zbog kleveta i lažnih optužbi na račun Telemacha

  • Društvo

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Iz Telemacha tvrde kako je sve počelo nakon što je ova kompanija odlučila povećati cijenu za 4,9 KM od 1. marta ove godine.

"Telemach upozorava javnost BiH na neistine koje BH Telekom iznosi u razgovorima sa korisnicima i koje su direktno usmjerene protiv naše kompanije. Sa takvim ponašanjem se susrećemo nakon što je BH Telekom odlučio da poveća cijene za 4,90 KM od 1.3.2020.

Došli smo do informacija o više namjernih propusta koje predstavljaju radnje nedopuštenog trgovanja, kao što su neistine da će usluge Telemacha 'sad poskupljivati'; da je na Stupu 'izgorilo' na desetine televizora korisnika Telemacha jer je 'mreža većinom ilegalna i zbog toga bez ISO standarda'; da Telemach 'preko 50 posto korisnika ne prijavljuje', 'radi monopolistički i ucjenjuje"', saopćeno je iz Telemacha.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...