BRITANSKI TABLOID OTKRIVA VELIKU TAJNU HARRYJA I MEGHAN: Nakon svega što su učinili sada su se odlučili na ovaj potez…

Napustili su sve, otišli iz zemlje, a sada su odlučili učiniti ono što su im zabranjivali

  • Šareni svijet

  • 17. Feb. 2020  

  • 0

Kraljevski par princ Harry i Meghan Markle planira svog sina Archieja odgajati kao vegana, tvrde izvori bliski paru. Ta vijest pročula se još početkom prošle godine, ali se pretpostavljalo da monarhija neće tolerirati njihovu želju da sina odgajaju u veganskom duhu, piše britanski The Sun. Otkako su Harry i Meghan odlučili odbaciti svoje kraljevske dužnosti i otići iz Velike Britanije, mnogi su postali uvjereni kako će par konačno ostvariti svoje težnje.

Otkako su postali roditelji, Harry i Meghan uzgajaju povrće, a Meghan Harryja uči kuhati vegansku hranu.

"Harry nije bio sjajan kuhar kad je upoznao Meghan, ali ona ga uči svim trikovima", rekao je jedan od izvora.

Par se odlučio hraniti zdravije čim su doznali za trudnoću, a poznato je i da se Meghan identificira kao fleksiterijanka. Fleksiterijanska dijeta je prehrana u kojoj dominira povrće, ali u kojoj meso nije isključeno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...