MOBITEL VAM SE NAPUNIO I NE ZNATE ŠTA PRVO OBRISATI: Evo kako pronaći skrivene aplikacije u telefonu i riješiti veliki problem bez posezanja za novčanikom…

Čak i nakon deinstalacije aplikacija s vašeg Android uređaja one ne nestaju zauvijek

  • HiTec

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Sve vaše skinute i kupljenje igre i programi vezani su uz vaš profil uvijek možete vratiti pomoću Google Playjeve "povijesti kupovine".

Ako ste zbog bilo kakvog razloga deinstalirali aplikaciju, vrlo ju je lako pronaći u kolekciji aplikacija te ju ponovno instalirati na uređaj. Prije nego što to napravite, morat ćete otvoriti listu skinutih programa tako da pokrenete aplikaciju Play Store, pritisnete na tri vodoravne crte u gornjem desnom dijelu ekrana i u izborniku birate 'Moje aplikacije i igre'.

Nakon što to napravite, na raspolaganju su vam dvije opcije. Na vrhu ekrana možete pritisnuti na 'Installed' kako biste vidjeli instalirane apliakcije ili 'Library' da biste vidjeli listu apsolutno svih aplikacija koje ste ikad skinuli - uključujući i one koje ste imali na prošlim uređajima.

Koju god opciju birali, na raspolaganju će vam biti dvije opcije, a to su instalacija aplikacije pritiskom na tipku 'Install' ili deinstalacija instalirane aplikacije pritiskom na 'X', objašnjava Business Insider.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...