"FERRARIJEV" KLASIK SE ZAPALIO: Reakcija obližnjeg stanara je za pamćenje (VIDEO)

Zasad je nepoznat uzrok požara na automobilu u Monaku, ali se lako može pretpostaviti da je vatra krenula iz prostora motora

  • Auto

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Ferrari F40 je jedan od najslavnijih modela iz Modene, automobil koji je obilježio ulazak u 1990-e, a i danas je vrijedan štovanja. 

Nakon ove snimke je jedan manje na svijetu. Zasad je nepoznat uzrok požara na automobilu u Monaku, ali se lako može pretpostaviti da je vatra krenula iz prostora motora.

A sudeći po uspješnosti pokušaja gašenja požara, sigurni smo da od F40 nije puno ostalo.

"Ostali samo dugmići", rekao je svojedobno Aksentije, a mogli bismo isto ponoviti i ovdje. Naime, očajnički pokušaj lokalnog stanara da vrtnim crijevom ugasi požar bi bio čak i smiješan da se ne radi o ovom umjetničkom djelu i svjedoku jednog vremena.

Jedino teže od ovoga je vidjeti vlasnika kako u očaju podiže ruke dok gleda buktinju. 

Dobra vijest u svemu je da u ovoj nesreći nema ozlijeđenih.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...