NIKAD NIJE KASNO, PA JE L': Tarantino u 57. godini dobio prvo dijete s 20 godina mlađom, otkrio spol bebe

Slavni režiser Quentin Tarantino je u 57. godini prvi put postao otac. Vijest je za TMZ potvrdio njegov glasnogovornik. Sina mu je rodila njegova 20 godina mlađa supruga Daniella.

  • Show

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

"Daniella i Quentin Tarantino sretni su da mogu objaviti vijest o rođenju njihova prvog djeteta. Dječak se rodio 22. veljače 2020.", stoji u priopćenju. Zasad nije otkriveno ime. 

Daniella i Quentin tajno su se vjenčali 2018. u Los Angelesu, samo 18 mjeseci nakon što su objavili zaruke. 

Intimnom obredu prisustvovale su brojne holivudske zvijezde poput Ume Thurman, Brucea Willisa, Samuela L. Jacksona i Diane Kruger. 

Da očekuju prinovu, otkrili su u kolovozu prošle godine. 

Par se upoznao 2009. dok je Tarantino promovirao film Inglorious Bastards. 

Tarantino je u ranijim intervjuima izjavljivao da ne želi imati obitelj jer je fokusiran na karijeru. 

"Kad snimam, ne postoji ništa drugo. Nemam ženu, nemam dijete. Ništa mi ne može stati na put. Cijeli svijet bi se mogao zapaliti, ne bi me bilo briga. Takav je moj život", ispričao je jednom prilikom za GQ. 

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...