SRBIJA U HAOSU, VUČIĆ POZIVA GRAĐANE DA NE KUPUJU BRAŠNO I KONZERVE: "Ne trošite pare, sve će vam propasti..."

"Nikakve panike na tržištu ne smije da bude"

  • Regija

  • 26. Feb. 2020  

  • 4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa, piše Espreso.rs.

"Molim ljude da ne kupuju brašno i konzerve pošto će im propasti, da ne troše pare... Bespotrebno je... Nikakve panike na tržištu ne smije da bude", zamolio je Vučić i dodao da Srbija ima toga koliko god narod hoće i požli.

Dodao je kako je sve predviđeno, do najsitnijih detalja.

"Predvidjeli smo sve, do najsitnijih detalja. Povećat ćemo broj sanitetskih timova i osoblja na svim graničnim prijelazima i na sva tri aerodroma. Pripremili smo sve naše ustanove, sobe, uredili za potencijalne bolesnike, napravili sve što je potrebno da ih izliječimo, zamolili dvije kompanije u Srbiji koje se bave proizvodnjom maski da ubrzaju proizvodnju", dodao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...