SUJETA VAŽNIJA OD DRŽAVE: Čović se zbog Komšića nije pojavio na obilježavanju Dana nezavisnosti, a ne planira ni u nedjelju…

Prijem će se održati u kongresnoj dvorani zgrade federalnih institucija...

  • Mini market

  • 28. Feb. 2020  

  • 4

U povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine u nedjelju, 1. ožujka, u Mostaru će se održati svečani prijem pod pokroviteljstvom zastupnika u Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Edina Mušića i predsjedavajućeg Skupštine HNŽ-a Šerifa Špage.

Prijem će se održati u kongresnoj dvorani zgrade federalnih institucija u Mostaru s početkom u 14 sati.

Prije svečanog prijema bit će upriličeno polaganje cvijeća i odavanje počasti poginulim borcima na Šehitlucima u Mostaru u 13 sati.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...