PROCURILI DETALJI NEZAPAMĆENOG HORORA U RUSIJI: Ubio djevojku nakon seksa, prerezao joj vrat i ugurao je u kofer, a kad je majka ušla u sobu...

Muškarac iz Rusije osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva blogerice u Moskvi, prenosi Daily mail

  • Hronika

  • 04. Mar. 2020  

  • 0

Maksim Garejev (33), IT stručnjak, izdržavaće kaznu u ruskoj zatvorskoj koloniji, nakon što je u Moskvi priznao da je ubio 24-godišnju Ekaterinu Semočkinu.

Garejev je rekao istražiteljima da je napao djevojku nakon što je vrijeđala njegov finansijski položaj, seksualne vještine i ličnost poslije plaćenog seksa.

Tijelo djevojke pronađeno je ugurano u kofer u njenom apartmanu u julu prošle godine. Vrat joj je bio prerezan, a na grudima je imala ubodne rane.

Majka djevojke, doktorica Olga Semočkina, na sudu je ispričala kako je otišla u kćerkin stan nakon što se nije javila na telefon.

- Vidjela sam kćerku kako leži u koferu. Veliki crveni kofer bio je nasred sobe, počela sam da vrištim - ispričala je majka.

Garejev, koji ima četiri diplome, tvrdio je da je ubio Ekaterinu nakon što ga je ismijavala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...