ČOVIĆEV SUPARNIK U HERCEGOVINI PLIVA U PARAMA: Miroslav Škoro priznao sve, evo koliko naplaćuje za korištenje parkinga ispred bolnice…

Gostujući na RTL-u Škoro je obećao kako će kroz nekoliko dana objaviti svoju imovinsku karticu

  • Regija

  • 05. Mar. 2020  05. Mar. 2020

  • 0

Šef novoosnovananog Demokratskog pokreta Miroslav Škoro gostovao je u RTL-u Danas gdje je na pitanje s kime planira izići na parlamentarne izbore rekao kako su oni spremni biti platforma koja će djelovati protiv političke oligarhije.

Na novinarski upit hoće li primiti i HDZ-ovce koji bi eventualno napustili tu stranku odgovorio je kako je i u kampanji za predsjedničke izbore govorio da nema ništa protiv da se svatko politički artikulira kako želi.

'Pozivam sve one koji žele promjene da podrže nas. Nećemo postavljati uvjete ili braniti nekome da nas podrži. Osim onih koji su politički kontaminirani', poručio je Škoro.

'Ja sam kršćanin, katolik, ja sa svima mogu razgovarati', rekao je čelnik Demokratskog pokreta.

Gostujući na RTL-u Škoro je obećao kako će kroz nekoliko dana objaviti svoju imovinsku karticu te potvrdio da je suvlasnik tvrtke koja u blizini zagrebačke bolnice Merkur naplaćuje parking 15 kuna po satu. Ne misli da je nemoralno što se često poziva na hrvatski narod, a naplaćuje mjesta za parkiranje pacijentima.

'To se zove tržište. Možemo govoriti o mnogo stvari koje se naplaćuju u Gradu Zagrebu. Mislim, to je posao kojim se bavim. Je li to moralno? Treba li Donald Trump sad besplatno davati sobe u svom hotelu?', odgovorio je protupitanjem Škoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...